F.A.Q. - Veel gestelde vragen

F.A.Q

Wat is een Soy Scent van Evion Scent?

Alle Soy Scents zijn handgemaakte Wax Melts maar vanwege het gebruik van ecologische soya wax hebben ze de naam Soy Scent gekregen.

 

Hoe gebruik je een Soy Scent?

Voor het gebruik van een Soy Scent heeft u een zo genoemde geurbrander nodig. Hiervan bestaan een heleboel verschillende variaties. Het principe is dat er boven op in het schaaltje of kommetje een Soy Scent gelegd word, met daaronder een brandend waxinelichtje.

Door de warmte van het waxinelichtje smelt de Scent en verspreid hiermee een aangename geur in de ruimte waar deze is geplaatst. Wanneer het waxinelichtje uit is, zal de wax weer stollen en is na gebruik gemakkelijk te verwijderen.

 

Waar kan ik een brander kopen?

Bij Evion Scent is er een wisselend assortiment aan branders te koop.

 

Hoe lang kan ik genieten van een Soy Scent?

De gemiddelde gebruiksduur van een Soy Scent is 6 tot 8 uur. Soms is dit iets korter maar boven al vaak veel langer. Hoe lang de Soy Scent geur verspreid is onder andere afhankelijk van de intensiteit van de geur. Ook is het soort brander bepalend voor de gebruiksduur. Hoe hoger de brander, des te langer de Soy Scent geur afgeeft, maar ook hoe lichter hij ruikt. Een kortere brander zorgt dus voor een intensere, maar daarmee iets minder lang ruikende geur. Natuurlijk kan het waxinelichtje op elk gewenst moment uitgeblazen worden, waardoor de Soy Scent weer stolt. Na het stollen is de Soy Scent klaar voor hergebruik en zo valt er dus meerdere malen te genieten van een Soy Scent. Ook kan er nog gekozen worden om de Soy Scent door midden te snijden zodat hij meermaals gebruikt kan worden en de afwisseling tussen de geuren wat makkelijker is.

 

Hoe verwijder ik de overgebleven Soy Scent uit mijn brander?

Als de geur helemaal verdampt is, blijft er nog een restje gekleurde wax over.

Wanneer de wax nog vloeibaar is, kunt u deze met een keukenpapiertje gemakkelijk verwijderen.

 

Wanneer de wax al gestold is, is deze eenvoudig te verwijderen door de wax weer even te verwarmen. De wax kan dan zo uit de brander geduwd worden of zelfs eruit glijden. Dit is het handigste boven de prullenbak. Pas te allen tijden op dat de brander niet te warm is en ondanks dat de wax uitgewassen kan worden zijn onnodige spetters vervelend.

 

Verwarmen kan doormiddel van de brander onder een warme kraan te houden, of door een waxinelichtje aan te steken en een halve minuut tot een minuut te wachten.

 

U kunt de brander het beste nog even navegen met een schoon keukenpapiertje.

Ondanks de zorgvuldige keuze van grondstoffen voor de producten gebeurt het in een enkel geval dat de Scent een lichte kleur achter laat in de brander.

 

Kan ik verschillende geuren combineren met elkaar?

Dit is heel goed mogelijk. Voor het gemak is het handig dan de te combineren geuren van te voren door midden te snijden en deze daarna de verschillende Soy Scent geuren in de brander te leggen. Hiermee wordt een volledig unieke mix gecreëerd. Is die unieke mix nu helemaal uw favoriet, dan zijn wij erg benieuwd, wie weet zijn er meer fans.

 

Waar worden de Soy Scents van gemaakt?

De Soy Scents van Evion Scent worden allemaal handgemaakt van ecologisch verantwoorde soya wax, geurolie en kleurstoffen. Deze producten worden niet getest op dieren en zijn allemaal geprepareerd zonder dierlijke ingrediënten. De soya wax die in de Soy Scents gebruikt word is verbouwd zonder pesticiden en herbiciden en is niet genetisch gemanipuleerd. Om de Soy Scents een persoonlijk tintje te geven, zit in een aantal van de Soy Scents ook het daadwerkelijke onderwerp van die geur verwerkt. Zo zitten er in de Green Tea echte groene theeblaadjes. Ook worden de Soy Scents gemaakt in speciale mallen die hergebruikt worden. Hiermee wordt het milieu meer gespaard en scheelt het in het plastic afval.

 

Zijn de Soy Scents giftig?

De Soy Scents zijn niet giftig. Houd wel rekening mee dat de Soy Scents niet geschikt zijn voor consumptie, daarom is het raadzaam ze op te bergen uit de buurt van jonge kinderen en huisdieren. Tijdens het gebruik van de Soy Scents kan er altijd een lichte walm van afkomen. De producten zijn vrij van paraffine waardoor de walm niet schadelijk is, mocht dit zich voordoen.

 

Hoe kan het dat er soms verschil of imperfecties in de Soy Scents zitten?

De Soy Scents zijn zoals al gezegd handgemaakt en worden stuk voor stuk gecontroleerd. Dit betekend echter ook dat een fabrieksmatige perfectie nooit haalbaar is.

 

Ik heb een idee voor een geur of ben op zoek naar een specifieke geur maar hij staat niet tussen de Soy Scents?

Wanneer dit het geval is, stuur dan gerust een email naar: evionscent@gmail.com of stuur een privébericht naar de pagina. Indien mogelijk kan die dan ook aan het assortiment toegevoegd worden, of in een limited edition voor u worden gemaakt.

 

Ik wil ze graag gebruiken als geboorte bedankje of huwelijks bedankje, wat is hier in mogelijk?

Alle geuren in het assortiment zijn te leveren hiervoor en eventueel is natuurlijk een nieuwe geur ook een mogelijkheid. De Soy Scents kunnen dan in alle aanwezige kleuren gemaakt worden en vervaardigd in de vorm naar keuze. Ook zijn er een heleboel opties voor de verpakking van de Soy Scents indien u ze gebruikt voor bedankjes. Dit is mogelijk bij een minimale afname van 50 stuks, hiervoor gelden natuurlijk andere prijzen. Voor meer informatie of ideeën hierover is het altijd mogelijk contact op te nemen en ongetwijfeld komen wij zo tot het door u gewenste eindresultaat.

 

Wat is de Shower & Bath Milk?

De Shower & Bath Milk is een heerlijke toevoeging aan het douche en bad ritueel. Het is een dunne substantie waar mee u niet alleen lekker schoon wordt, maar uw huid ook hydrateert en bovenal heerlijk laat ruiken.

 

Waar is de Shower & Bath Milk van gemaakt?

Natuurlijk blijft dit het geheim van Evion Scent. Wat er wel verteld kan worden is dat ondanks de naam het product niet van melk gemaakt is. De naam staat voor de substantie van het product. U kunt het beschouwen al een vervanger van de traditionele douchegel. Indien er allergie vragen zijn, dan mogen die altijd gesteld worden zodat er gekeken wordt of er een onderdeel hiervan in het product zit.

 

Mijn favoriete geur die bij de Soy Scents staat, vind ik niet bij de Shower & Bath Milk geuren?

Zodra er voor een geur genoeg aanvragen zijn, wordt de nieuwe geur ook in het assortiment opgenomen. Hier zal wat tijd overheen gaan mede omdat de verpakkingen speciaal voor Evion Scent ontworpen worden door: www.labeldeheus.nl. Mocht die ene geur toch uw specifieke wens zijn, dan zit daar een bepaalde afname hoeveelheid aan omdat de Shower & Bath Milk in deze geur dan speciaal op verzoek voor u vervaardigd wordt.

 

Wat is de Whipped Body Butter?

De Whipped Body Butter is een romige body crème. Deze smelt bij aanraking van de huid. Het geeft een hydraterend effect en verspreid een heerlijke geur.

 

Waar is de Whipped Body Butter van gemaakt?

Natuurlijk blijft dit het geheim van Evion Scent. Wat er wel verteld kan worden is dat ondanks de naam het product niet van boter gemaakt is. De naam staat voor de substantie van het product. Indien er allergie vragen zijn, dan mogen die altijd gesteld worden zodat er gekeken wordt of er een onderdeel hiervan in het product zit.

 

Mijn favoriete geur die bij de Soy Scents staat, vind ik niet bij de Whipped Body Butter geuren?

Zodra er voor een geur genoeg aanvragen zijn, wordt de nieuwe geur ook in het assortiment opgenomen. Hier zal wat tijd overheen gaan mede omdat de verpakkingen speciaal voor Evion Scent ontworpen worden door: www.labeldeheus.nl.  Mocht die ene geur toch uw specifieke wens zijn, dan zit daar een bepaalde afname hoeveelheid aan omdat de Whipped Body Butter in deze geur dan speciaal op verzoek voor u vervaardigd wordt.

 

 

 

Wat is de Dead Sea Scrub Salt?

De Dead Sea Scrub Salt is een aangename scrub gemaakt van wat fijner gemalen Dode Zee zout. Heerlijk om uw huid even goed te verwennen. De scrub kan altijd een licht prikkelend gevoel geven. Af te raden is de scrub te gebruiken wanneer er veel wondjes aanwezig zijn op het lichaam.

 

Waar is de Dead Sea Scrub Salt van gemaakt?

Natuurlijk blijft dit het geheim van Evion Scent. Wat er wel verteld kan worden is dat zoals de naam het al zegt in dit geval het gemaakt is van zout uit de Dode Zee. Indien er allergie vragen zijn, dan mogen die altijd gesteld worden zodat er gekeken wordt of er een onderdeel hiervan in het product zit.

 

Mijn favoriete geur die bij de Soy Scents staat, vind ik niet bij de Dead Sea Salt geuren?

Zodra er voor een geur genoeg aanvragen zijn, wordt de nieuwe geur ook in het assortiment opgenomen. Hier zal wat tijd overheen gaan omdat de verpakkingen speciaal voor Evion Scent ontworpen worden door: www.labeldeheus.nl. Mocht die ene geur toch uw specifieke wens zijn, dan zit daar een bepaalde afname hoeveelheid aan omdat de Dead Sea Salt in deze geur dan speciaal op verzoek voor u vervaardigd wordt.

 

Verkopen jullie nog meer producten?

Het streven is om regelmatig nieuwe producten uit te brengen. Dit zal stap voor stap gebeuren om zo een constante kwaliteit van alle producten te kunnen blijven garanderen.

 

Er is een go gegeven voor een nieuw product of geur door meerdere aanvragen?

Het streven is dit ook zo snel mogelijk online te zetten. Alle nieuwe producten moeten daarvoor eerst worden gefotografeerd door Gaby Tuinhof de Moed van PhotobyGaby op Facebook. Dit om de producten zo realistisch mogelijk te tonen en een prachtig eindresultaat te presenteren. Het online zetten kan soms wel enige tijd duren, omdat hier een uitgebreid proces van onderzoek, inkopen, produceren, verpakken en fotograferen aan vooraf gaat.

 

Ik heb een specifieke wens?

Alle ideeën en wensen zijn welkom en kunnen een geweldig nieuwe uitdaging vormen. De geuren, kleuren en vormen die er zijn, vallen bijna eindeloos te combineren tot de specifieke wens van de klant. Afhankelijk van de wens gelden er ook hiervoor minimale afnamen.

 

Hoe kan ik bestellen?

Doormiddel van een privébericht te sturen via de Facebookpagina of een email te sturen naar: evionscent@gmail.com met daarin de gewenste bestelling en gegevens. Vermeld hier bij ook of de Soy Scents opgehaald worden in Leiden of Oegstgeest of dat er gebruik wordt gemaakt van verzending via PostNL. Zo spoedig als mogelijk is, wordt dit beantwoord.

 

Is er een minimale afname verplicht?

Het minimale orderbedrsg is €5,-.

Hoe kan ik betalen?

Bij ophalen is het mogelijk de bestelling contant te betalen. Gelieve dit zo veel mogelijk gepast te doen. Indien de bestelling via PostNL gaat, wordt er gewerkt met betaling per bank. Zodra de betaling is bijgeschreven, zal de bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden.

 

Voor het verzenden naar het buitenland gelden andere tarieven, vraag hier gerust naar.

 

De bestellingen die niet door de brievenbus passen vallen onder pakketpost. Bij verzending hiermee, is de track en trace code op aanvraag beschikbaar waardoor de bestelling te volgen is op de site van PostNL.

 

Het is mogelijk om een kleinere bestelling ook te verzenden als pakketpost, met de hierbij behorende verzendkosten.
Gaarne dit aan te geven bij de bestelling. Uiteraard is hier dan ook een track en trace code voor beschikbaar op aanvraag.

 

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling in huis heb?

Zoals al eerder vermeld worden alle producten met de hand gemaakt. Het streven is de bestelling zo snel mogelijk te verzenden. In drukkere periodes kan hier helaas een paar dagen over heen gaan. De uitspraak “goed bereid kost tijd” is dan ook het streven van Evion Scent. Zodra de bestelling verzonden is, wordt er getracht hier een bericht over te sturen.

 

Ik heb een klacht/probleem?

Natuurlijk is het streven dat dit niet voorkomt. Mocht dit toch het geval zijn, graag een email te sturen naar evionscent@gmail.com of een privéberichtje op onze pagina. Samen zullen we kijken naar een gepaste oplossing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastenboek

  • 04-07-2017 - Vandaag de uilenbranders ontvangen als afscheidskadootjes voor de juffen.
    Met zoveel...  lees meer
  • 16-02-2017 - Fantastisch, zowel de producten als hoe het weer is opgepakt....  lees meer
  • 08-02-2017 - Vandaag mijn eerste bestelling binnen gekregen in een woord heerlijk...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2014 - 2020 Evion Scent | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel